19/03 Naar Ubud




In de ochtend blijkt de zee weer kalm dus Rob en Maria gaan weer gauw snorkelen, Rob lukt dit wel maar Maria krijgt steeds water in het masker. Toch weer redelijk veel kleurige visjes gezien.


Hierna op weg naar Ubud. Via een landschappelijk zeer fraaie route gaan we eerst kort naar Klungkung om het bekende oude gerechtshof (Kerta Gosa) met de zo kenmerkende tekeningen te bekijken. Verder door naar Ubud, bij het hotel ( Pura Bunga Village) aangekomen krijgt Rob een deja vu gevoel en jawel dit hotel blijkt door Rob reeds enige jaren geleden bezocht te zijn, ook nu krijgen wij weer een fraaie kamer, eigenlijk gewoon de mooiste kamer die wij op deze reis hadden. Een ruime zit/slaapkamer met sofa, een zitje, een buro, uiteraard TV en koelkastje en een groot bed, aansluitend een grote ruimte met daarin een wastafel, een aparte douche, een aparte wc en een grote jacuzzi, die ook nog eens een spectaculair uitzicht biedt op een bos en een rivier met stroomversnellingen. Vervolgens een groot balcon met een machtig uitzicht. We zullen in principe hier 4 dagen blijven en dat voor slechts E 24,00 p.n.
Wel valt ook hier weer op de bijna totale afwezigheid van touristen, maar wij genieten van het uitzicht gaan vervolgens een stukje wandelen waarbij wij gelijk getuige zijn van een optocht met een orkestje en een aantal barongdansers. Praten wat na en gaan nog zeer tevreden naar bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015