23/02 Jakarta outside

Wederom dezelfde Chauffeur maar nu met een grotere Auto. Wij wilden oorspr. binnendoor naar Banten ,echter besloten plotseling dat wij ook perse een tempel t.w.
Tanjung Kait ergens bij de kust wilden bekijken. Dit bleek een onverwacht avontuur te worden voorn. doordat de chauffeur verkeerd reed. Eerst konden we de tempel niet vinden maar weer wel een krokodillenfarm met een aantal zeer armetierige diertjes. Plotseling neemt de Chauffeur na het wegrijden naar later zal blijken weer een verkeerde weg en kwam uit op een uiterst smal pad met ook nog eens een brug die deels uit boomstammen bestond. Petje af voor de man die toch een brede auto over een veel te smalle weg wist te krijgen en dan hebben we het nog niet gehad over de vele gaten. Hoewel zo niet bedoeld werd dit toch een enorm leuke route waar wij veel van het plattelandsleven konden meekrijgen. Uiteindelijk de tempel gevonden, niet erg indrukwekkend,maar goed. Inmiddels was het ca. 3 uur geworden en besluiten wij via een bredere maar met nog meer gaten gevulde weg weer terug te gaan. Uiteindelijk waren wij ca. 6 uur weer terug. Vermoeiende maar wel leuke dag.
24/02 Deze dag was bestemd voor onze Mollendag, de keuze viel op Pondok Indah Mall. Hier
vrijwel de gehele dag rondgezworven, lekker gegeten en vervolgens weer terug met een taxi, waarvan de chauff. .duidelijk de weg niet goed wist, wat ons gelijk het dramatisch bedrag
van Rp. 30.000 opleverde. Geslapen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015