08/03 Malang


De lieve receptioniste van Enny wijst ons op een festival van Kuda Kepang, dus hiernaar toe, hoewel niet de echte, het gaat vooral om het dansen, is het toch een leuk evenement. Vervolgens naar Cuban Rondo, een waterval van ca. 90 mtr.. Omdat blijkt dat men een lang weekend heeft (Maandag is de verjaardag v.Mohammed en dus een vrije dag), is het hier barstend druk, maar toch wel leuk. We zien ook wat dieren o.a. 2 olifanten die in wel uiterst slechte staat verkeren, je kent het wel, steeds met de koppen heen en weer !
Hierna Selecta, bij veel Nederlanders bekend vanwege o.a. het zwembad. Dit blijkt inmiddels een recreatiepark geworden met idd. een zwembad, maar ook een bloementuin en wat kinderattracties. Vreselijk druk en grappig om het eens te zien,maar meer ook niet.
Rob was eerder bij Toko Oen in Malang geweest, een soort verplicht nummer voor Nederlanders. In dit restaurant annex patissier had hij vroeger wel eens koekjes gekocht, nu gaan wij hier eten. We nemen een nasi campur, blijkt een klein bolletje rijst met een miniem stukje ei, een zielig klein kippepootje, een stukje vlees ter grootte van een pink en nog wat klein spul. Je betaalt hiervoor Rp. 20.000. Het valt ons ook op dat je hier wel erg veel heren met jongere mannen ziet zitten. Kortom dit is inmiddels een restaurant geworden waar je o.i. beter aan voorbij kan gaan ! Terug naar Enny, wat napraten en slapen..

Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015