07/04 t/m 12/04 Deze dagen worden deels gebruikt voor de bekende strandactiviteiten zoals daar zijn : in een ligstoel liggen – boekje lezen – wandelingetjes – zwemmen en snorkelen, maar ook Bintang drinken, Milkshakes (verrukkkelijk) verorberen, heerlijke Sateh’s snoepen en meer van dergelijke daden en verder :

.

op 08/04 zijn wij eerst naar het Schildpadeiland gereden, nu ja eiland, dat was het voorheen, nu is er een brug, hier wat rondgereden om vervolgens naar Benoa te gaan, een havenplaats niet ver van Sanur, hier kan je nog steeds de houten vissersboten bewonderen, verrassend was trouwens de hoeveelheid en groote van de tonijnen die hier aan land gesleept werden.

.

Eindelijk hebben we nu ook wat regen maar voor ons gelukkig voornamelijk in de namiddag.

.

Op 09/04 nog even naar Kuta gegaan en een hemd voor R gekocht in de Discovery Mall.

In Kuta is het weer de bekende enorme drukte zoals die er ook was voordat de Bom ontplofte, voor ons hoeft deze drukte niet, maar dit is nu eenmaal Kuta.

.

op 10/04 zijn we even de kampongs van Sanur ingewandeld, als je goed kijkt naar de scheidingsmuren tussen de div. huizen dan zie je dat elke muur zowat volledig uit ex-koraal is opgebouwd, geen wonder dus dat er nog nauwelijks koraal voor de kust ligt.

.

En op 11/04 hebben we ons nog de tandjes gewandeld langs het strandpad richting begin Mangrovebos, Maria had geljjk geen pootjes meer over

Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015