.





01/04 t/m 05/04 Inmiddels is de Jicht van Rob alweer verdwenen, maar nu heeft Maria een stevige pijn in de onderrug. Wij vinden het onverantwoord om voorlopig van enig vervoer- middel gebruik te maken en gebruiken de dagen nu voor de welbekende strandgenoegens t.w.

op een ligstoel naar de zee kijken, boekje lezen, stukken wandelen e.d.

.

06/04 De rugpijn van Maria is zo goed als verdwenen en we gaan weer (zie vorig jaar) naar de “Botanic Garden” in Ubud. Bij het vertrek en vervolgens deels op de Bypass worden we verrast door een enorme drukte van m.n. bussen, het blijkt dat de partij van Megawati in het Bali Beach Hotel een congres houdt. Iedereen gewapend met of een vlaggetje, rode t shirts met de binteng erop en sommigen in stemmig rode colberts (verschil moet ook hier zichtbaar blijven ). Vorig jaar gingen wij met Frans en Mien in een auto naar de tuin, dus het was even spannend of wij het nu op de motor ook weer zouden vinden maar het lukt Ook nu weer is de grote verscheidenheid in planten indrukwekkend. Wel lijkt het erop dat het onderhoud is verminderd want op een aantal plekken zijn de paden en bruggetjes slecht onderhouden, ook is het restaurant verdwenen. Aan de toegangsprijs kan het niet liggen want die is met Rp. 50.000 p.p. redelijk gepeperd, echter later zagen wij dat deze dag buiten ons slechts 1 andere bezoeker er geweest is, dus mssn. toch te weinig in kas voor onderhoud.!

In de namiddag gaan wij bij Hardy’s inkopen doen, maar niet nadat Maria een tonijnsalade besteld en verorbert heeft, 1tje die in 1e instantie er wat apart uitziet (zie foto) maar uiteindelijk wel heel lekker blijkt te zijn. In de avond weer bij de “Javaan”gegeten waar Maria de soto ayam uitprobeert die bijzonder lekker blijkt te zijn.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015