Dag 9

Vandaag op de naturistische toer, d.w.z. zijn eerst in een vlindertuin geweest, eindelijk een tuin met veel verschillende vliegende vlinders, als je die van Bali neemt dan zie je daar wel veel vlinders mar de meesten v.dezelfde soort.
Vervolgens naar een specerijentuin annex een kleine (nou ja klein) jungle. Bijzonder interessant en afwisselend opgezet.Achteraf blijk ik wel een serie bulten hier opgelopen te hebben.Vervolgens een drankje bij de zee genomen en de dag was alweer bijna om, s avonds in een tent een stuk vlees van redelijke kwaliteit gegeten, wat gelezen en de dag was def. om.

Dag 10

Tijd voor cultuur. Wij gaan Georgetown bekijken, bij het fort Cornwellwallis besluiten we een rickshaw te nemen die ons in een paar uur langs de bel. bezienswaardigheden voert. Uiteraard passen 2 van deze figuren niet in 1 rickshaw dus we nemen er 2. De mijne komt oorspr. uit Semarang dus dat geeft enigszins een band. Laat een chinees dorpje op palen in de haven zien en ook een aantal chinese en indiaase tempels, bijzonder interessant en ook erg kleurrijk om te zien
bovendien zijn ook vele indiase mensen kleurrijk gekleed i.v.m. een feestdag gisteren. Na het afscheid besluiten wij nog wat met de auto door de stad te rijden om hierna een Mall te bezoeken waar wij genieten van eerst een IJs Shanghai, kip in saus, wat rondstappen in de Mall om vervolgens bij Mc Donald en Cheeseburger en een Milkshake te nemen waarmede de dag weer bijna op z'n end loopt. Vanavond nog ergens wat Sate verorberen, lezen en slapen om morgenvroeg te vertrekken naar Kota Bahru.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015