Bali


Dagen 12/02 t/m 14/02

We hadden al eerder een mailtje gekregen van Inna Sindhu Beach dat er een fout was gemaakt en dat wij op hun kosten t/m 16/02 in het Inna Bali Beach Hotel zouden verblijven, dus we werden opgehaald en vervolgens bij BBH afgezet en bleken aldaar een ruime kamer met uitzicht op de tuin te krijgen. We kunnen hiermee leven zeker nadat wij vastgesteld hebben dat het ontbijt overvloedig is. Overigens vinden wij beiden dat we hier normaal toch niet zouden willen logeren want het is hier wel erg massaal.
Omdat Robbert niet aan de Oostkust van Maleisie kon duiken heeft hij een 4-daags duikcourse in Amed genomen en is vandaag (Woensdag) vroeg opgehaald en komt dan Zaterdagavond weer terug.
Ik heb inmiddels weer een motor gehuurd, deze keer een meer echte, eerst een Honda Tiger 199cc, maar was een oudje die wat vreemde kuren had, deze inmiddels geruild voor een Suzuki 159cc. van recente datum,rijdt ook gelijk stukken beter.
Vandaag ook (weer) gesproken met de meisjes van het strand, ik had al eerder vertelt dat een priester niet wilde meewerken, maar zover ik het begrijp heeft hij nu ook verboden dat de meisjes aanwezig zullen zijn bij een evt. verstrooien. Om het nu niet moeilijk te maken voor de balinezen houden wij de verstrooing as. zondag simpel door het slechts zelf te doen, op zich ook niet zo erg omdat ik van Syl al wist dat zij het al mooi genoeg vond als ik de as in de zee wierp. Frans ik zal dus Jullie ook niet uitnodigen, je weet tenslotte nooit of je ook haar niet ergens in de problemen brengt.

Oh Ja inmiddels een Indonesische Simkaart in het mobiel gestopt, het nummer is :

081916739822


Mochten jullie behoefte hebben om te bellen, kijk dan eerst op http://www.televergelijk.nl/.
Momenteel kan je via bijv. 0900-9500 bellen voor 8 cent p/min.
Nummer dan 006281916739822

PS Jullie realiseren je hopelijk wel dat er een tijdsverschil is van +7 uur, m.a.w. is het bij jullie
in NL bijv. 17.00 u. dan is het hier 24.00 u.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015