Dag 7

Redelijk spannend begin want de huurauto werd afgeleverd,stuur aan de verkeerde kant, idem richtingaanwijzer, pedalen erg dicht bij elkaar. Ik had natuurlijk wel regelmatig links gereden maar nooit in een auto en ik kon gelijk beginnen in de stad ! Richting Ipoh over een uitstekende weg, vervolgens via binnenwegen naar Pasir Salak. Fraaie rit en interessante omgeving, blijkt ook het hart v.d Duriancultuur te zijn.
Vervolgens besluiten we niet in Ipoh te overnachten maar direct naar Penang te rijden. Het grootste deel v.d route wederom over uitstekende wegen alleen op Penang zelf gokken we mis waardoor we vele km's rondrijden over bochtige en smalle weggetjes alvorens een hotel te vinden. Robbert meende gelezen te hebben dat Holiday Inn goed en goedkoop zou zijn, wel goed maar typ. niet goedkoop uiteindelijk krijgen we een amer voor c.a. E 60,00. Eigenlijk wel redelijk voor datgene wat we krijgen,o.a. een grote kamer met Internetverbinding.
Savonds lekker gegeten in een foodcourt.

Dag 8

Robbert is momenteel de hele dag duiken en ik maak er een luierdag van in de tuin van het hotel,vanavond waarsch. weer naar de foodcourt en de dag is alweer om.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015