Reis Frankrijk September 2009

Dag 1 (08-09-2009) Grubbevorst
Vroeg eruit want we moeten op tijd in Beek (L) zijn, hier halen wij een Twister Omnisat op die op een later moment op het dak van de Camper geïnstalleerd gaat worden en waardoor wij regelmatig op de hoogte gehouden kunnen worden van het wereldnieuws !!
In de middag een afspraak in Sevenum, hier zal een Luifel gemonteerd worden.
Onderweg naar onze eerste afspraak horen wij een harde knal, de wagen op de vluchtstrook want er zal wel een band gesprongen zijn, niet dus, wat de knal was zullen wij wel nooit weten. Ook onderweg springt voor de zoveelste keer weer een 12 V zekering voor de koelkast, het waarom blijft volledig onduidelijk, we lossen dit op door nu op 220V via de omvormer te gaan werken.
Het weer wordt steeds fraaier, de Twister wordt opgehaald (een enorme doos !) en op naar Sevenum, blijkt alles tot 13.00 gesloten te zijn. Gelukkig vinden wij een IJstent met eetgelegenheid waar we ons een lunch goed laten smaken. Inmiddels is de garage ook weer geopend en wordt de Camper onder handen genomen. Rond 16.00 is die klaar en geeft de monteur een demonstratie hoe alles werkt, de Camper ziet er nu toch wel erg chique uit.
Wij besluiten naar Grubbevorst te gaan waar wij in een fraaie bosrijke omgeving de nacht gaan doorbrengen, hierover valt verder niets vermeldenswaardig te vertellen, dus tot morgen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Frankr. Spanje Port. Maart April 2015